Наполи – Цюрих прогноза от Лига Европа на Стефан Ралчев

19:55, 21 февр. 2019
Играе в
Наполи приема Цюрих в почти предрешена битка, след като победи в първия мач в Швейцария с 3:1. Сега е реваншът в Италия и всичко е ясно, но трябва да има някакви варианти за залози, нали?!

Букмейкърите съвсем нормално са снижили всички коефициенти около победа на Наполи. Знаете ли обаче, че от опит през годините много пъти съм патил, когато фаворитът победи като гост и след това у дома се отпусне. Наполи е ясно, че се е класирал напред, трудно Цюрих би победил с 3:0, за да нанесе сензацията.

Всички аргументи са в полза на Наполи, отборът е много силен, много по-класен от швейцарския, който се намира на четвърто място в местното първенство.

Но нещо ме кара леко да се съмнявам в категоричността на прогнозата. И притеснението ми идва точно от факта, че няма значение колко големи звезди и професионалисти са, футболистите винаги се отпускат, когато са си свършили работата на 90% в първия мач.

Затова намерих прогноза, която според мен е застраховаща се, но в същото време и коефициентът си струва. В Winbet двоен шанс 1Х и под 3,5 гола се котира за 1.80. Смятам, че ако играете още един или два мача в четвъртък, коефициентът ще се увеличи значително.

Още прогнози от Лига Европа от експертите на Букмейкър Рейтинги

Не си мислете, че като Наполи е от едната страна и е победил в първия мач, на реванша ще отнесе противника и всичко е точно 🙂 Да, възможно е и така да се случи, особено ако гостите са свалили гарда. Безброй обаче са случаите, в които фаворитът или побеждава минимално и на реванша, или дори може да се стигне до някое равенство, което в никакъв случай не нарушава плана на фаворита.

Има вероятност Наполи например да посъхрани силите на някои от футболистите, да бъдат заменени с други, въпреки че според мен няма закъде да се пазят. Ситуацията в Серия „А“ е доста безнадеждна, Ювентус е много далеч напред, а пък Наполи е бетон на второто място, далеч пред Интер. Така че поне засега всички усилия ще бъдат хвърлени в Лига Европа, като според мен Наполи има всички аргументи да спечели трофея в края на сезона.

Отворете вашата нова сметка, след като видите най-добрите букмейкъри в България

Единичен: Спечелен
Лига Европа, 1/16-финал-реванш
19:55/21 февр.
Наполи - Цюрих
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0