Наполи – ПСЖ прогноза от Шампионска лига на Ники Александров

22:00, 06 ное. 2018
Играе в
В четвъртия кръг от груповата фаза на ШЛ ще се играят много определящи бъдещето на отборите мачове. Италианският Наполи посреща ПСЖ с далеч по-голямо самочувствие от самите французи. Заради добрата си форма и заради онова 2:2 в Париж преди по-малко от две седмици. Двубоят е във вторник от 22.00 часа.

На Наполи се предоставя рядък шанс – да откъснат в сравнително ранен етап амбициите на парижани. А това вече би могло да има и по-сериозни последствия за гостите. Провал и през този сезон в Шампионска лига може да преосмисли цялостната стратегия на французите. Разбира се, дори и загуба в Неапол ги оставя в играта, но ще им предстои решаващ мач срещу Ливърпул, а това винаги носи много рискове.

Всякакъв изход е възможен при подобно стечение на обстоятелствата, поради което си струва да се подходи малко по-смело, ако щете – с леко привързани очи. Опциите за оувър, за отбелязване на гол от страна и на двата тима са с твърде ниски ставки и не заслужават да се акцентира върху тях. Повторение на равенството е напълно възможно, макари и знаейки сериозните предимства които гостите имат. Наполи няма да даде лесно кожата си.

Коефициентът за твърдия хикс е 3,80, като дори съвсем леко да се промени в часовете преди мача, няма да е съществено. Може би това не би се харесало на французите, но защо пък и да се харесва на тима на Анчелоти, който със сигурност се е вторачил в едно от първите две места в групата. И както често се случва, когато и двата отбора опитват да избегнат равния…

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (04.11.2018/17:10 часа)

Единичен: Спечелен
Шампионска лига, групова фаза
22:00/6 ное.
Наполи - ПСЖ
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 3 човека
Печели 33%
Не печели 67%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0