Черна гора – Косово: Прогноза и коефициенти за европейска квалификация на Стефан Ралчев

21:45, 07 юни 2019
Играе в
Черна гора и Косово играят помежду си, като и двата отбора са в нашата квалификационна група. Ето какво е моето предложение за двубоя.

Черна гора стартира с равенство 1:1 в София, като поведе срещу нашите национали, но след това катастрофира с 1:5 срещу Англия у дома. Може да ви се струва странно, но Косово няма загуба в 12 поредни мача!!! Тимът също направи равен 1:1 срещу България, но в Прищина, като смело можем да кажем, че нашите се измъкнаха на магия от това гостуване.

Моята прогноза за този двубой е 1Х и под 3,5 гола. Смятам, че домакините няма да допуснат още една грешка у дома, тъй като при такава, всички надежди за някакво по-добро класиране, отиват по дяволите. Смея да твърдя, че черногорците са доста стойностен тим и няма да загубят, но поставям прага на голове, за да мога да увелича поне малко коефициента.

Така и не разбрах как възпитаниците на треньора Любиша Тумбакович паднаха с 1:5 от Англия. Черна гора разполага с футболисти, които играят в доста прилични отбори на Запад, но явно англичаните в този мач наистина са показали класата си.

Единичен: Спечелен
Европейска квалификация
21:45/7 юни
Черна гора - Косово
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
4 дена!
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0