Монако – Ница прогноза от Лига 1 на Ники Александров

21:45, 07 дек. 2018
Играе в
Поемането на въздух от страна на Монако продължава, макар и много, много трудно. След междинния кръг предстои нов, важен мач – регионалното дерби срещу Ница. Двубоят, който по принцип винаги вълнува футболна Франция е още в самото начало на новия кръг – в петък от 21.45 ч.

На всички е ясно едно – мястото на Монако не е чак там, където в момента се намира. Вероятно не по такъв начин са си представяли сезона фенове и ръководство, но първостепенната задача в този момент и до самия край на надпреварата ще бъде единствено и само оцеляването и стабилизирането.

Средата на седмицата донесе все пак още една победа. Тя бе постигната срещу пряк конкурент за…предпоследното място. Хубавото за монегаските е, че бе взета с 2:0, от друга страна обаче това бе двубой срещу един от най-слабите отбори в лигата. А съперник като Ница далеч не е такъв.

Гостите са в съвсем лека криза, след две поредни равенства, при това далеч не срещу някои от фаворитите. Едното дори бе срещу последния в класирането, а двата хикса бяха с невзрачното 0:0. Хипотетичните четири точки, които фаворита в тези двубои Ница изгуби в крайна сметка, можеха да означават второ място в класирането към този момент. Което би трябвало да ни подсказва, че Ница ще хвърли всички сили да наваксва именно срещу почти градския съперник от княжеството.

Преди да ви предложа залог, нека само добавя за статистиката и факта, че вече в цели осем поредни мача от Лига 1, Ница не е имал двубой с над 2,5 гола. Значи е настъпил този момент! Предложението за оувър е съпроводено от отличния коефициент 2,00.

Избирам подобен залог, тъй като при тази позиция на домакините, твърде нереална, макар и специалистите да намират доста обяснения за нея, е изключително трудно да се залага на краен изход поне още няколко мача поред за Монако, докато отбора на Анри не добие някаква тенденция в представянето си.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (05.12.2018/13:00 часа)

Единичен: Отменен
Франция, Лига 1, 17 кръг
21:45/7 дек.
Монако - Ница
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари