Маями Хийт – Минесота прогноза от НБА на Стефан Ралчев

01:00, 31 дек. 2018
Играе в
Маями Хийт  срещу Минесота в 01:00 часа след полунощ българско време в неделя срещу понеделник. Ето моята прогноза за срещата.

Маями Хийт е с баланс от еднакъв брой победи и загуби от началото на сезона – по 17. Докато Минесота е с баланс 16/19. По-любопитното обаче е да видим как се представят горещите у дома – виждаме никак не стабилно представяне и 8 победи и 10 загуби. Минесота обаче ни дава надежди, защото  като гост има само 4 победи и цели 13 загуби.

Така стигам до моята прогноза, която е победа за Маями Хийт. Към този момент успехът на горещите е оценен от Бет365 с 1.60.

Маями наистина се намира в супер форма и спечели 6 от последните си 7 мача! Което не е никак малко за тим с по-ограничени възможности тази година. 

Любопитното е, че Минесота има две поредни победи като гост – и то едната над Оклахома, а другата с Чикаго Булс. 

Естествено, проблем за Хийт е отсъствието на Горан Драгич, който ще се завърне не по-рано от няколко седмици, но останалата част от тима изглежда в добра форма. Гостите от Минесота няма да може да разчитат на Джеф Тиг, а участието на Дерик Роуз е под въпрос. Ако той не играе, това вече ще бъде сериозна загуба.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (30.12.2018/12:32 часа)

Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
01:00/31 дек.
Маями Хийт - Минесота
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0