Маями Хийт – Атланта Хоукс: Прогноза с хендикап от НБА

01:30, 30 окт. 2019
Завръщаме се с прогнозите в НБА със срещата между съперниците в Югоизточната дивизия между домакина Маями Хийт и Атланта Хоукс.
Единичен: Загубен
НБА
01:30/30 окт.
Маями Хийт - Атланта Хоукс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Спечелен
НБА
01:30/30 окт.
Маями Хийт - Атланта Хоукс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Гостите от Атланта започнаха ударно сезона благодарение на тяхната млада суперзвезда Трей Йънг, който имаше общо 77 точки в първите две срещи на „соколите“. В снощната загуба срещу Филаделфия обаче младият пойнт гард имаше 25 точки с ужасяваща успеваемост при стрелбата от 35%.

76ърс обаче са едни от фаворитите на изток, а Хоукс загубиха срещата само с 2 точки. До 31-ви ноември, Атланта ще изиграят 3 среща, като две от тях са именно срещу Хийт. Слабо се представя новобранеца в състава на Атланта Кам Редиш, който има срещу 3.7 точки на мач и ефективност на стрелбата от 22.7%.

За Хийт своя дебют ще направи Джими Бътлър, който пристигна в тима през лятото. Суперзвездата от Маркет Юнивръсити се надява да подпомогне с връщането на славните времена на отбора от Маями. Хийт, по подобие на своите гости в срещата, имат 2-1 победи, като са отбелязали средно по 120 точки на мач, но са допуснали средно по 114.

Една от звездите на европейския баскетбол Горан Драгич вече влиза от пейката за Хийт и има средно на мач по 19 точки, 5 асистенции и близо 5 борби.

Тази среща е между два от тимовете, борещи са за последните места, даващи право на участие в плейофите. Въпреки че Атланта нямат изявена суперзвезда, а през миналия сезон Трей Йънг беше още новобранец, те победиха 3 от 4 пъти Хийт в директните срещи. Линията на хендикапа в срещата дава предимство на Маями с цели 8 точки, което смятам, че е доста. Единствената загуба на Хоукс през сезона беше с 2 точки от нападението на 76ърс, за което блестят Джоел Ембийд, Симънс и Харис.

Факт е, че Атланта не са срещали през сезона толкова резултатно нападение като това на Маями, но съм позитивен, че Хоукс няма да загубят срещата с повече от 8 точки, а защо не и да я спечелят директно. Затова залагам на Хендикап +8.0 АТЛ Хоукс на коефициент от 1.90 в bet365.

Джими Бътлър пропусна първите 3 срещи на тима и не знам как ще се впише в набралия инерция тим, тъй като неговия „заместник“ Кендрик Нън забива по средно 22.3 точки на мач. Именно затова, смятам, че е много добър и коефициентът за брой точки на Нън, като в bet365 са му дали праг от 14.5 точки, който смятам, че ще бъде прескочен от гарда – коефициентът за това е 1.90.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0