Мемфис Гризлис – Денвър Нъгетс прогноза от НБА на Стефан Ралчев

03:00, 08 ное. 2018
Играе в
Мемфис Гризлис приема Денвър Нъгетс в мач от поредната нощ на НБА. Срещата е в четвъртък рано сутринта българско време, а ето моята прогноза – какво очаквам да се случи и накъде може да погледнете като варианти за залози.

Изключително интересен мач ни очаква тази нощ. Денвър Нъгетс се намира в безпощадна серия от началото на сезона – има само една загуба и 9 победи в първите 10 мача! Денвър е в серия от пет поредни победи и като че ли нищо и никой не може да ги спре. Джамал Мъри наниза 46 точки в последния си мач, а с дълбокия състав и отлична форма Денвър наистина е зрелищен.

Мемфис допусна две поредни поражения – като гост от Финикс Сънс и Голдън Стейт Уориърс, но като цяло не може да говорим за криза. У дома гризлитата се справиха с Вашингтон, Атланта и Финикс. Като цяло виждате, че това не бяха от най-трудните противници на Мемфис, така че не съм сигурен как и до колко ще се противопоставят на Денвър.

Поради тази причина не искам да прогнозирам крайния изход на този двубой. А ще разгледам любимата ми вероятност – общ брой точки в срещата. Спрях се на средно към ниско рисков пазар – в двубоя да има над 201,5 точки. Коефициентът в Ефбет е 1.60.

Ясно е, че и двата отбора играят доста добре в защита от началото на сезона. Мемфис е на второ място, а Денвър на четвърто, като и двата тима допускат средно по почти само 102 точки на мач. Но пък от друга страна Мемфис до момента няма мач у дома, в който да не реализира по-малко от 107 точки. Денвър бележи средно по 111,8 точки средно на мач, а Мемфис е със средно 103,6 точки на мач.

Ако има някаква логика и правилна математика, би трябвало границата от 201,6 точки да бъде преодоляна. Освен това в домакинските мачове на Мемфис средно отбелязаните точки са 226 точки, а при гостуванията на Денвър в двубоите се вкарват средно по 214 точки. Така че и по този показател би трябвало моят избор да бъде печеливш.

Като прибавим, че Денвър е в уникална форма, може би най-добрата за последните десетина години, а Мемфис бележи по около 103 точки средно на мач, ето още един аргумент за успех на този маркет.

Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
03:00/8 ное.
Денвър Нъгетс - Мемфис Гризлис
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0