Марта Костюк – Ига Швьонтек: Прогноза от Ролан Гарос на Анна Чакветадзе

12:00, 07 юни 2021
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт. Тя дава своята прогноза за срещата между Марта Костюк и Ига Швьонтек от Ролан Гарос.
Единичен: Спечелен
Ролан Гарос
12:00/7 юни
Марта Костюк - Ига Швьонтек
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В следващия кръг Марта Костюк ще играе с Ига Швьонтек. Абсолютно никой не вярва в Костюк, но обожават Швентек. Ясно е защо – тя спечели този турнир миналата година и лесно побеждава съперниците си тази година.

Направи своята Bet365 регистрация

Гледах срещата между Костюк и Мугуруза и там наистина я харесах, въпреки че Мугурса явно не играе на 100 процента. И все пак беше ясно, че Костюк се движи много бързо на клея. Физическото ѝ състояние е приятно. Тя имаше затруднения през сезона, включително с коронавируса, но сега ги е преодоляла всички. Костюк е достигнала, ако не върха на формата си, то е много близо до нея.

Да, Швьонтек ще ѝ окаже натиск, но тя ще играе с високо темпо. Но мисля, че поради бързите си крака, Костюк ще може да да предложи битка в този мач, така че Костюк ще спечели повече от 6.5 гейма. Ставката е 1.86 в Bet365.

Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Компанията Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
2112
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари