Маркос Хирон – Милош Раонич тенис прогноза

20:20, 11 мар. 2019
Играе в
Маркос Хирон срещу Милош Раонич. Хирон играе турнира на живота си. Той премина през два трисетови мача в квалификациите, а в основната схема надигра Шарди и Де Минор.

Сега предизвикателството пред дребничкия калифорниец е далеч по-сериозно. Хирон е пъргав и амбициран, играейки у дома, да покаже максималното от своя талант. Срещу Раонич ще му бъде трудно да се справя със сервисите на канадеца, но влезе ли в разиграване, шансовете му ще се увеличават с всеки следващ удар.

Раонич не убеждава с изявите си напоследък и почти винаги дава шансове на съперниците си. Ще бъде интересно как Хирон ще се справи с нервите, защото той играе най-вече чаланджъри. Сега обаче има възможност да се изяви на втория по големина открит корт в света.

Очаквам американецът да изиграе поне един солиден сет и затова залагам на по-нестандартната прогноза да има тайбрек в мача.

Прогнозата ми е да има има тайбрек в мача с коефициент от Palms Bet.

Единичен: Загубен
Индиън Уелс
20:20/11 мар.
Маркос Хирон - Милош Раонич
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
Exclusive
100% до 220 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 220 лв. бонус (Палмс Бет е партньор на БР и бонусът е 220 вместо нормалните 200 лв.) за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0