Мария Шарапова – Ребека Петершон прогноза от Аустрелиън Оупън на Анна Чекветадзе

12:00, 16 ян. 2019
Как ще продължи Мария Шарапова след успешния старт на Аустрелиън Оупън. Сега рускинята среща Ребека Петерсон, а ето прогнозата на бившата №5 в световната ранглиста Анна Чекветадзе, която е част от екипа на Букмейкър Рейтинги.

Мария стартира много уверено на турнира, след като не загуби нито гейм в първия си мач и спечели с 6:0, 6:0. Но имаше късмет и при жребия. Съперничката й въобще не беше готова за такъв мач, тя загуби психологически още преди да излезе на корта.

Сега на ред е шведката Ребека Петершон, на която се възлагат големи надежди в родината й. Всички вярват и предричат, че тя ще стигне далеч. Не мога да кажа, че тези надежди са напразни, просто напредъкът не е толкова бърз, колкото биха искали мнозина. 

В момента Петершон е на 60-то място в света и в първия кръг премина лесно през Сораня Кърстя. Това е добър успех за нея, а и като цяло за шведския женски тенис. Сега обаче възниква въпросът, готова ли е да се изправи срещу Шарапова?

Тук става дума за психология и за нещо повече от обикновени удари на корта. Ясно е, че Мария вече е готова на сто процента, но от другата страна на корта това така ли е?!

Ще  бъде по-трудно за Маша в сравнение с първия й мач на турнира. Но все пак бих заложил за нейна победа в два сета. Нещо от рода на 6:3, 6:4, тоест прогнозата ми е в двубоя да има по-малко от 20,5 гейма.

Единичен: Спечелен
Аустрелиън Оупън
12:00/16 ян.
Мария Шарапова - Ребека Петершон
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0