Мария Шарапова – Каролине Возняцки прогноза от Аустрелиън Оупън на Анна Чекветадзе

06:30, 18 ян. 2019
Един голям сблъсък още в третия кръг на Аустрелиън Оупън. Мария Шарапова срещу Каролине Возняцки. Ето прогнозата на бившата №5 в световната ранглиста Анна Чекветадзе, която е част от екипа на Букмейкър Рейтинги.

В следващия кръг Мария Шарапова среща Каролине Возняцки. До момента двете момичета имат 12 срещи помежду си, като балансът е в полза на Маша – 8 победи срещу 4 за датчанката. 

Като цяло Возняцки не обича да играе срещу съпернички, които играят бърз тенис. А Мария може да го направи. Според мен ще има повече от 21,5 гейма, ще има битка.

Въпреки че според мен все още не ми е докрай ясна каква е формата на шарапова. Да, тя спечели първите два мача, но срещу нея не бяха тенисистки от висок ранг.

Сега Шарапова очаква един по-истински тест. Ще успее ли Возняцки да я върне към големия тенис. Имам съмнения за това. Страхувам се, че Шарапова може да се провали. А тя се нуждае от победи над съпернички от Топ 10, които да върнат самочувствието й. Мисля, че няма да е лесно, но все пак има шансове.

Единичен: Спечелен
Аустрелиън Оупън
06:30/18 ян.
Мария Шарапова - Каролине Возняцки
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0