Манчестър Юнайтед – Фулъм прогноза [ВИДЕО] от Георги Драгоев

17:00, 08 дек. 2018
Играе в
Предстои поредният кръг от Висшата лига, а безспорно един от най-интересните мачове е между Манчестър Юнайтед и Фулъм.
Единичен: Спечелен
Англия, Висша лига, 16 кръг
17:00/8 дек.
Манчестър Юнайтед - Фулъм
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Спечелен
Англия, Висша лига, 16 кръг
17:00/8 дек.
Манчестър Юнайтед - Фулъм
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

„Червените дяволи“ вече четири поредни мача нямат победа – техните фенове не са свикнали с подобно нещо. Разбира се, коефициентите са много ниски, за да предложим победа на Манчестър Юнайтед, което е най-логичното нещо.

Въпросът обаче е в това, че Фулъм започва да показва някакво стабилизиране. Това е плод на работата на Клаудио Раниери. Така че първата стъпка към това Фулъм да се стабилизира е налице. На теория би трябвало да означава, че Фулъм може да създаде проблеми на Юнайтед.

В средата на седмицата, играейки с Лестър, показа, че има страхотен хъс във Фулъм. Отборът изглеждаше като разлютени оси срещу лисиците. Успя да поведе, но не и да удържи, но се вижда, че се върви в правилна посока.

Въпросът е върви ли се в правилната посока в Манчестър Юнайтед. Ако се замислим как изглеждаше съставът срещу Арсенал з- многото промени, които направи Моуриньо, червените дяволи стартираха силно и контролираха нещата. През втората част бяха по-опасни, но накрая отново изпуснаха контрола върху нещата.

Хубаво е преди да направим залозите за този мач да погледнем тимовите листове и по-конкретно дали Марсиал ще бъде на разположение. Това е важно…

Говорим за два отбора, които изпълняват своите задачи в условията на някаква несигурност. В такъв случай съвършено логично е – нито един от тях не е стабилен в защита. Така че отново гол/гол или над 2,5 гола – това изглеждат разумните прогнози за тази среща.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (06.12.2018/16:24 часа)

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0