Манчестър Юнайтед – Фулъм прогноза [ВИДЕО] от Георги Драгоев

17:00/08 дек. '18
Играе в

Предстои поредният кръг от Висшата лига, а безспорно един от най-интересните мачове е между Манчестър Юнайтед и Фулъм.

Единичен: Спечелен
Англия, Висша лига, 16 кръг
17:00/8 дек.
Манчестър Юнайтед - Фулъм
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Единичен: Спечелен
Англия, Висша лига, 16 кръг
17:00/8 дек.
Манчестър Юнайтед - Фулъм
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

„Червените дяволи“ вече четири поредни мача нямат победа – техните фенове не са свикнали с подобно нещо. Разбира се, коефициентите са много ниски, за да предложим победа на Манчестър Юнайтед, което е най-логичното нещо.

Въпросът обаче е в това, че Фулъм започва да показва някакво стабилизиране. Това е плод на работата на Клаудио Раниери. Така че първата стъпка към това Фулъм да се стабилизира е налице. На теория би трябвало да означава, че Фулъм може да създаде проблеми на Юнайтед.

В средата на седмицата, играейки с Лестър, показа, че има страхотен хъс във Фулъм. Отборът изглеждаше като разлютени оси срещу лисиците. Успя да поведе, но не и да удържи, но се вижда, че се върви в правилна посока.

Въпросът е върви ли се в правилната посока в Манчестър Юнайтед. Ако се замислим как изглеждаше съставът срещу Арсенал з- многото промени, които направи Моуриньо, червените дяволи стартираха силно и контролираха нещата. През втората част бяха по-опасни, но накрая отново изпуснаха контрола върху нещата.

Хубаво е преди да направим залозите за този мач да погледнем тимовите листове и по-конкретно дали Марсиал ще бъде на разположение. Това е важно…

Говорим за два отбора, които изпълняват своите задачи в условията на някаква несигурност. В такъв случай съвършено логично е – нито един от тях не е стабилен в защита. Така че отново гол/гол или над 2,5 гола – това изглеждат разумните прогнози за тази среща.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (06.12.2018/16:24 часа)

Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365

Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.

За да се класирате за този бонус:

 1. Регистрирайте нов акаунт в Бет365
 2. Полето Бонус код при регистрация няма нужда да бъде попълвано (обновено: 23.01.2019) – Bet365 промениха политиката си спрямо предлаганите бонуси и вече не е нужно да попълвате промо код, за да се възползвате от офертата.
 3. Депозирайте средства в сметката си
 4. Влезете в меню Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и кликнете върху бутон Изискай. Бонусът ще се зареди по сметката Ви.
 5. За да можете да го използвате е нужно 1 път да заложите напълно първоначалния си депозит на поне 1.50 коефициент.
 6. След като превъртите 3 пъти стойността от сумата на депозита и бонуса, ще можете да извършите теглене.

✔ За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

 • До 7 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
 • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 3 пъти на коефициент не по-нисък от 1.50, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
 • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни
 • Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да бъдат зачетени в изискването за превъртане.
 • Важат мининални коефициенти, ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0