Малта – Фарьорски острови прогноза за европейска квалификация на Олег Жуков

19:00, 23 мар. 2019
Професионалният експерт от екипа на Букмейкър Рейтинги Олег Жуков прави своята прогноза за европейската квалификация между Малта и Фарьорските острови. Ето какво обобщава и очаква той.

В първия кръг на квалификациите един срещу друг се изправят две джуджета на европейския футбол – Малта и Фарьорските острови. Мисля, че в този двубой няма да видим много ъглови удари – натам е насочена моята прогноза.

През последните години двата тима играха три пъти помежду си. През 2013 година в Малта се проведе контрола, в която бяха отсъдени общо 8 корнера. Миналата есен Малта и Фарьорите се паднаха в една група в Лигата на нациите. Фарьорските острови спечелиха с 5:3 в първата среща, а на реванша завършиха наравно 1:1. И в двата мача нямаше повече от 8 ъгли.

В официални мачове на Малта като цяло ъгловите удари са малко. В последните два квалификационни турнира – за европейското и световното първенство, както и в Лигата на нациите, Малта има 13 мача, като средният брой на ъгловите удари в тях е 6,3 корнера на мач.

Границата над 9,5 корнера бе мината само два пъти – срещу Азербайджан и Хърватия не без помощта на въпросните два отбора, разбира се. А отбори от ранга на Италия, Англия и Шотландия също не стигнаха до много корнери.

Струва ми се, че е трудно да се очаква подвиг на Фарьорските острови – този отбор като гост в последните си три мача има под 5 ъглови удара. А в последните две квалификационни кампании има средно по 2,4 корнера на среща.

Единичен: Загубен
Европейска квалификация
19:00/23 мар.
Малта - Фарьорски острови
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0