Макаби Тел Авив – ЦСКА Москва прогноза от Евролигата

21:05, 16 окт. 2018
Играе в
Вторият кръг от редовния сезон на баскетболната Евролига стартира във вторник. Избрах един от интересните мачове, които смятам, че ще ви заинтригуват. В Тел Авив среща си дават Макаби и ЦСКА Москва.

Изгледах старта на сезона на ЦСКА Москва срещу Барселона. Честно да ви призная останах като смаян от магията, която струи от играта на московчани. Но смятам, че играчите на Барселона просто бяха неузнаваеми за този мач и не бяха готови. Руснаците отвяха каталунците с лекота с 20 точки разлика. В същото време Макаби Тел Авив отстъпи в оспорван двубой на Панатинайкос.

Макаби посреща ЦСКА. Букмейкърите фаворизират отчетливо гостите от Москва и има защо. Вече говорихме за широчината на ростера, с която разполага треньорът Димитрис Итудис. Той даде минути на всички 12 играчи срещу Барселона, като 10 от тях се разписаха!

За да потърся по-висок коефициент, а не 1.35 за победа на ЦСКА Москва, се спрях на общия брой точки в двубоя. Видях нападението на „армейците“, което наниза 95 точки на Барселона. Затова с доверие подхождам към пазар в срещата Макаби Тел Авив – ЦСКА Москва да има над 165,5 точки за приемливата ставка 1.60.

Домакините също не са за подценяване. Опитният треньор Невен Спахия разполага с добри американци. Любопитното е, че почти целият състав на Макаби е съставен изцяло от американци, но част от тях са получили други паспорти – тунизийски, турски, унгарски и най-много израелски. На практика от целия отбор има само трима!!! израелски баскетболисти от общо 14. Всички останали са американци!

Харесах си още едно предложение за тази среща. В третата четвърт да има над 41,5 точки, вкарани и от двата отбора. Това означава средно по около 20-ина точки от Макаби и ЦСКА, което смятам, че е постижимо. Вече писах веднъж, че третата четвърт до голяма степен определя и крайния изход на двубоя и специалистите често използват клишето, че който спечели именно тази част, има предимство за крайния изход. Не знам дали наистина е така, но се доверявам на двата отбора и малко на късмет ще опитам да мина този праг от точки.

Единичен: Спечелен
Евролига, 2 кръг
21:05/16 окт.
Макаби Тел Авив - ЦСКА Москва
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Загубен
Евролига, 2 кръг
21:05/16 окт.
Макаби Тел Авив - ЦСКА Москва
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0