Лудогорец – Валур: Прогноза на Венета Янева

20:30, 01 авг. 2019

Лудогорец срещу Валур в реванш от Лига Европа. Ето какво е моето виждане спрямо този мач.

Първият мач в Исландия бях безупречен – гол/гол и прогнозата се оказа успешна. След това писах дълго за състоянието на Лудогорец преди мача с Витоша Бистрица. И продължавам да твърдя, че нещата в Лудогорец не са както трябва. Двубоят с Витоша бе истинско мъчение. Да, разградчани спечелиха, но там има нещо…

Добрата новина е, че Валур е по-слаб отбор и реваншът е в Разград. Ако беше обратното, никак нямаше да бъда сигурен в крайния успех на българския отбор.

След натрупани години опит започвам да забелязвам нещо, което съвсем скоро ще доведе до сътресения, ако играта се се промени коренно. Стойчо Стоев започна да критикува открито и публично играчите, говори за неспазени наставления и т.н. А когато един треньор започне да сипе критики в съблекалнята бързо може да се обърнат срещу него. Особено, когато в Рзаград тя от години се владее от чужденците.

Прогнозата ми за този мач е първо полувреме/краен резултат в полза на Лудогорец – 1.55 от Ефбет. И този път залагам на този пазар, както в мача срещу Витоша Бистрица. Тогава не се получи, но сега мачът е доста различен.

Лудогорец задължително трябва да гони ранен гол, защото, ако резултатът остане 0:0 до полувремето и след това се получи някоя грешка, нещата ще станат непоправими.

Единичен: Спечелен
20:30/1 авг.
Квалификация от ЛЕ
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0