Лудогорец – Славия прогноза [ВИДЕО] на Стефан Ралчев

17:30, 09 дек. 2018
Играе в
Здравейте фенове на сайта Букмейкър Рейтинги, задава се още един любопитен сблъсък в Първа лига. За мен стана традиция да прогнозирам мачове на Лудогорец или Славия. Този път двата отбора се срещат помежду си в неделя.
Единичен: Спечелен
България, Първа лига, 19 кръг
17:30/9 дек.
Лудогорец - Славия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Спечелен
България, Първа лига, 19 кръг
17:30/9 дек.
Лудогорец - Славия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Домакините са фаворит, но подценявайте никога Славия. Започвам от там, защото белите, ако решат да играят, могат да спънат всеки отбор. Показвали са го срещу Левски, срещу Лудогорец, показаха го и срещу ЦСКА преди няколко дни, когато победиха с 1:0 и сякаш убиха интригата за титлата, като улесниха Лудогорец. Нека сега да видим дали Славия ще играе със същия хъс, по същия начин и в Разград?!

Първата ми прогноза е в Уинбет – 1Х комбинирано с под 3,5 гола. Застраховам се за головете, защото домакините могат да отбележат два или дори три гола, докато гостите все си мисля, че няма да се разпишат в това гостуване.

Втората ми прогноза е Лудогорец да отбележи гол и в двете полувремена. Малко по-рисково предложение, но нека опитаме, защо не? Момчетата на Тони Здравков имат наличния потенциал, те така или иначе си свършиха работата на Българска армия, завършиха реми, водят спокойно с 6 точки пред ЦСКА, така че си постлаха пътя към осмата поредна титла.

Разбира се, има много време, има плейофи, всичко може да се случи, но като че ли не и в България. Докато останалите губят точки, Лудогорец странно или не не губи точки, дори понякога да не играе добре…

Дано моето предложение ви донесе успех!

Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0