Лудогорец – Славия прогноза [ВИДЕО] на Стефан Ралчев

17:30/09 дек. '18
Играе в

Здравейте фенове на сайта Букмейкър Рейтинги, задава се още един любопитен сблъсък в Първа лига. За мен стана традиция да прогнозирам мачове на Лудогорец или Славия. Този път двата отбора се срещат помежду си в неделя.

Единичен: Спечелен
България, Първа лига, 19 кръг
17:30/9 дек.
Лудогорец - Славия
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Единичен: Спечелен
България, Първа лига, 19 кръг
17:30/9 дек.
Лудогорец - Славия
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Домакините са фаворит, но подценявайте никога Славия. Започвам от там, защото белите, ако решат да играят, могат да спънат всеки отбор. Показвали са го срещу Левски, срещу Лудогорец, показаха го и срещу ЦСКА преди няколко дни, когато победиха с 1:0 и сякаш убиха интригата за титлата, като улесниха Лудогорец. Нека сега да видим дали Славия ще играе със същия хъс, по същия начин и в Разград?!

Първата ми прогноза е в Уинбет – 1Х комбинирано с под 3,5 гола. Застраховам се за головете, защото домакините могат да отбележат два или дори три гола, докато гостите все си мисля, че няма да се разпишат в това гостуване.

Втората ми прогноза е Лудогорец да отбележи гол и в двете полувремена. Малко по-рисково предложение, но нека опитаме, защо не? Момчетата на Тони Здравков имат наличния потенциал, те така или иначе си свършиха работата на Българска армия, завършиха реми, водят спокойно с 6 точки пред ЦСКА, така че си постлаха пътя към осмата поредна титла.

Разбира се, има много време, има плейофи, всичко може да се случи, но като че ли не и в България. Докато останалите губят точки, Лудогорец странно или не не губи точки, дори понякога да не играе добре…

Дано моето предложение ви донесе успех!

Начален бонус
200 лв (50%) Начален бонус от Winbet
Бонус код: SPORT200
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0