Лудогорец – Левски: Прогноза от Ефбет лига на Стефан Ралчев

17:45, 13 мар. 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за двубоя от българската Ефбет лига Лудогорец – Левски.
Единичен: Загубен
Ефбет лига
17:45/13 мар.
Лудогорец - Левски
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Още в началото на прогнозата ми искам да споделя мнението се, а то е, че Левски се развива доста правилно от няколко месеца насам. Харесва ми работата на Станимир Стоилов. Не знам докъде стигнаха с финансите, но това, което правят сините фенове, е наистина похвално. И го казвам в ролята си на привърженик на ЦСКА…

Всеки месец в последните месеци привържениците на Левски събират изключително много средства. Забележете, само за месец февруари Левски генерира 864 000 лева приходи от феновете!

прогнози за мачове

И ако клубът се опитва да излезе от блатото, на терена нещата не стоят толкова зле. Срещу ЦСКА теренът не беше добър и мач на практика нямаше. Но Мъри с всеки изминал ден полека-лека ще стабилизира и отбора. Но му трябват и що годе прилични футболисти, защото с наличните трудно може да постигне големи цели.

След цялото това отклонение прогнозирам Х2 в Разград за 2.40 в bwin. Смятам, че Левски може да вземе нещо. Нека видим.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2499 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари