Лудогорец – Ботев Враца прогноза от Първа лига на Ники Александров

15:00/03 мар.
Играе в

Друг път сигурно на този мач не би му се обърнало никакво внимание. Но когато 7-кратният шампион на страната не е побеждавал още през 2019-а година – то нещата вече изглеждат по съвсем друг начин. Домакинството на врачани е в неделя, от 15.00 часа.

Миналият кръг вече се поизложихме с прогнозата за мача на Лудогорец, но сега вече хващаме бика за рогата. Шампионите би трябвало да са малко по-спокойни на върха, след като преследвачът ЦСКА загуби дербито с Левски.

Но пък по този начин и сини, и червени вече са в категорията на преследвачите. И предвид факта, че само в следващия кръг предстои мач между Левски и Лудогорец, то сега победата над Ботев Вр изглежда не задължителна, ами направо някаква още по-горна категория.

Още футболни прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

Търсим как би се получило. Аз предлагам един доста апетитен залог – Резултат/Двата отбора да отбележат гол – Лудогорец/Да. За да не се объркаме ще повторя – крайна победа за домакините, това е категорично, но с отбелязан гол от страна и на гостите. Коефициентът за този залог е 4,00 и си заслужава да се опита.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (28.02.2019/17:57 часа)

Единичен: Загубен
България, Първа лига, 24 кръг
15:00/3 мар.
Лудогорец - Ботев Враца
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0