ЛА Клипърс – Голдън Стейт Уориърс: Баскетболна прогноза и залог от Стефан Ралчев

05:00, 27 апр. 2019
Играе в

ЛА Клипърс и Голдън Стейт Уориърс продължават плейофната битка помежду си. Ето моята прогноза за един от най-интересните мачове. Предстои двубой №6 от серията.

Шампионите водят с 3:2 победи до момента. Как се разви серията? В първите две домакинства на Голдън Стейт резултатът бе 1:1, като гостите от Клипърс поне за мен изненадващо взеха един успех. След това серията се пренесе в Лос Анджелис, където Стеф Къри и компания извоюваха две победи и дръпнаха с 3:1.

След това обаче загубиха домакинство за 2:3 и сега шестият двубой отново е в ЛА. Ясно е, че домакините ще опитат да изравнят серията с помощта на собствените си фенове и да чакат чудо в 7-ми мач като гост, но…

Букмейкърите дават категорично предимство за Уориърс, затова аз трябваше да избера друг алтернативен пазар за що-годе по-висок коефициент.

Стигнах до предложението за брой точки от страна на Голдън Стейт Уориърс в мача. Стрелям с над 119,5 точки за Стеф Къри, Кевин Дюрант и компания. Шампионите минаха тази граница в четири от последните си пет мача, така че мисля, че можем да им се доверим.

Единичен: Спечелен
НБА, плейоф, мач №6
05:00/27 апр.
ЛА Клипърс - Голдън Стейт Уориърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0