Локомотив Кубан – Лимож прогноза от Еврокъп

20:00, 10 окт. 2018
Играе в
Предстои втори кръг от втората по сила европейска клубна надпревара в баскетбола – Еврокъп. Избрах един мач, който ми се струва интересен. Локомотив Кубан (Краснодар) приема Лимож в сряда вечерта в Краснодар. Срещата е от 20:00 часа българско време.

Още в началото искам да изкажа мнението си относно Локомотив Кубан. А то е, че отборът не е на нивото да играе в Еврокъп. Руският тим има целият потенциал – и финансов, и игрови, за да бъде част от Евролигата. Треньор е великият Саша Обрадович, който направи чисто нов тим през лятото, който има за цел да спечели турнира. И нищо друго. Няма как да е по друг начин, когато в ростера ти са Витали Фридзон, Дмитрий Кулагин, Дмитрий Хвостов, Айзея Уайтхед, който игра два сезона в Бруклин в НБА, Джеймс Маклийн и още и още…

Локомотив Кубан игра финал през пролетта на 2018 година, но го загуби от турския Дарюшафака. Така турците ще играят в Евролигата тази есен, а Локомотив Кубан остана да се състезава в Еврокъп.

Лимож беше грандиозен отбор в началото и средата на 90-те години. След това почти десетилетие изчезна от баскетболната карта на най-добрите. Завърна се в евротурнирите едва от 4-5 сезона, игра няколко пъти в Евролигата, а сега е в Еврокъп. Треньор на френския тим е Кайл Милинг, който има не лош състав, но е далеч от баскетболистите, които играят в Локомотив Кубан.

Първата ми прогноза е, че в първата четвърт ще има по-малко от 39,5 точки. Смятам, че дори домакините да вкарат 20-25 точки, гостите ще бъдат сериозно лимитирани, тъй като в Русия се играе настина трудно.

И още една прогноза за сравнително хубав коефициент – Локомотив Кубан да спечели третата четвърт с повече от 3,5 точки разлика. Такъв хендикап е зададен от Ефбет и смятам, че домакините ще преодолеят тази ниска точкова разлика, за да ми помогнат в предложението…

 

Единичен: Загубен
Еврокъп, 2 кръг, 2018/2019
20:00/10 окт.
Локомотив Кубан - Лимож
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Загубен
Еврокъп, 2 кръг, 2018/2019
20:00/10 окт.
Локомотив Кубан - Лимож
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0