Логронес – Тенерифе: Прогноза от ЛаЛига 2 на Андрей Кошев

15:00, 03 апр. 2021

Едно от първенствата, което не почиваше по време на паузата за национални отбори, е испанската ЛаЛига 2. В съботния следобед, на стадион Лас Гаунас в Логроньо, местният обор, Логронес, посреща Тенерифе в мач от 33-ия кръг. Домакините се намират на временното 18-то място, на точка от опасната зона, и до края на кампанията ще се опитат с всички сили да запазят мястото си в ЛаЛига 2. В предходните два двубоя отбора завърши наравно, но игра добре и успя да отбележи на три пъти.
Тенерифе заема 12-та позиция, на осем точки от 6-тата, която дава право на участие в плейоф за промоция в ЛаЛига. Дали отборът ще успее да се пребори за такова място, предстои да разберем. За да има някакви надежди, отборът трябва да трупа точки и да вкарва повече от противниците си. В последните четири срещи Тенерифе само веднъж не успя да се разпише, а в последните две, гол имаше и в двете врати.
С оглед на мотивацията на двата отбора, едните да не изпаднат, а другите да се класират на място за плейоф за промоция, очаквам те да наблегнат на действията в атака и да видим по гол в двете врати за коефициент 2.40 в efbet.

Единичен: Загубен
15:00/3 апр.
Логронес - Тенерифе
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари