Лил – Челси: Прогноза за Шампионска Лига на Стефан Ралчев

22:00, 16 мар. 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за двубоя от турнира Шампионската лига Лил – Челси.
Единичен: Загубен
Шампионска лига
22:00/16 мар.
Лил - Челси
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Трябва да се случи нещо много изненадващо и Челси да отпадне от турнира. Сините от Лондон победиха с 2:0 в първия мач и според мен напълно спокойно ще продължат напред. Едва ли Лил има сили и въобще си прави илюзии, че може да елиминира Челси, но пък знае ли човек!?

За този мач си мисля, че няма да има много голове и затова ви предлагам Под 2,5 гола за 1.78 в bwin. Ставката ме задоволява, не е никак лоша.

Регистрацията в букмейкъра Bwin

Идеята ми е, че гостите със сигурност ще играят много умно. Ще играят подредено и без да правят излишни рискове, за да могат да парират първоначалните атаки, ако въобще има такива от страна на Лил.

Даже си мисля, че е твърде вероятно двубоят да завърши наравно 0:0.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2504 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари