Лиетувос Ритас – УНИКС Казан прогноза от Еврокъп

19:00, 13 ное. 2018
Играе в
Попадаме в навечерието на новия рунд в Еврокъп, та реших да експериментирам и да дам 2 залога. Първият от тях е насочен към двубоя между Лиетувос Ритас и УНИКС Казах, който ще се проведе във вторник вечер от 19:00 българско време.

Прогнозата, която подготвих, е съставена на база статистика и новини, но реално нямам поглед върху представянето на двата тима досега през сезона. Наистина впечатляваща изглежда формата на руснаци, които заемат първото място в таблицата, а и се намират на третата позиция в руската “ВТБ” лига.

В състава отново попадат Ндур и Морган, което допълнително ще затрудни домакините. Ако УНИКС съумее да се справи със зоналната защита на Ритас, но победата им е в кърпа вързана. Вярвам, че това ще стане факт, тъй като състезателите на руския отбор и далеч по-богат опит в европейските битки.

Никога не бива да отписваме литовските отбори, тъй като баскетболът в прибалтийската страна се развива в правилната посока. Все повече тимове намират място в европейските състезания и се представят повече от достойно. Смятам, че този път обаче шансовете им са сведени до минимум.

Домакините се намират на четвъртото място в група D, което е и последната кота за продължаване към следващата фаза. Нуждата от точки би следвало да ги мотивира и да допринесе за по-качествен баскетбол. Реално погледнато Ритас няма какво да губи и ще трябва да се съревновава наравно с гостуващия състав. Тимът от Вилнюс има в актива си 3 победи и 3 загуби, като на собствен терен допусна само едно поражение от Франкфурт.

Най-впечатляващият им успех без съмнение бе този срещу Уникаха Малага, когато достигнаха до победа с 8 точки разлика. Препоръката ми е свързана с търсене на брой точки. Макар тимовете от този ранг да не са особено резултатни, би следвало лесно да покрият изискваните линии. Ще заложа на общ брой точки за УНИКС Казан – над 77,5.

Ако отборът стигне до крайния успех, то това ще се случи с подобен актив. Коефициентът е приемлив, така че спокойно може да се комбинира с някое от останалите предложения на bookmaker-ratings за вторник вечер.

Единичен: Спечелен
Еврокъп
19:00/13 ное.
Лиетувос Ритас - УНИКС Казан
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0