Лейла Фернандес – Арина Сабаленка: Прогноза от US Open на Анна Чакветадзе

02:00, 10 сеп. 2021
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт. Тя дава своята прогноза за срещата между Лейла Фернандес – Арина Сабаленка от ЮЕс Оупън.
Единичен: Спечелен
US Open
02:00/10 сеп.
Лейла Фернандес - Арина Сабаленка
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Лейла Фернандес на 18 години влезе в полуфинала на US Open за първи път в кариерата си. Спомням си за това как Мария Шарапова спечели Уимбълдън в ранна възраст, но е рано да се говори за това. Много труден съперник за Фернандес в следващия кръг – Арина Сабаленка, която има повече опит.

И все пак Арина е нестабилна тенисистка. Понякога си играе със себе си, прави двойни грешки, въпреки че надминава почти всички по сила или по-скоро по сила на удар. Тя е много добре подготвена физически.

Направете своята регистрация в Бет365

В крайна сметка за Фернандес не е чак такава изненада, че играе на полуфинала. Тя не е толкова мощна, не е толкова висока, но играе активна и бърза игра. Краката й се движат по невероятен начин около корта. Играе рязко и с ръце. Като цяло такова момиче-запалка.

Ако не беше уморена и пътят й не беше толкова труден тя има шанс и за нещо повече, но все още се надявам, че Фернандес няма да увисне физически и психологически и ще може да спечели повече от 8,5 гейма в този мач – 1.81 в bet365.

Арина ще потрепне и ще се притесни, защото никой не обича да играе срещу млади съперници на полуфинала.

Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Компанията Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
2112
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари