Левски – Ружомберок: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Лига Европа на Борис Касабов

19:30, 18 юли 2019
Играе в
Здравейте, Левски тръгна добре в Лига Европа и първенството – може би малко неочаквано заради негативните резултати в контролите.
Единичен: Спечелен
Лига Европа
19:30/18 юли
Левски - Ружомберок
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

В първия двубой срещу Ружомберок в Словакия сините играха много грамотно, вкараха да гола и по този начин си осигуриха комфортен аванс преди реванша, който за съжаление ще бъде на полупразни трибуни на стадион Георги Аспарухов.

Истината обаче е, че все още не можем да си дадем точна сметка за състоянието на Левски, тъй като трябва да се признае, че и Ружомберок, а и Дунав Русе не могат да бъдат към този момент мерило за отбора от София.

Би следвало Левски да е фаворит и в реванша и надявам се, че отборът ще постигне победа. Толкова важна победа за набиране на точки, тъй като всички знаете колко слаби са коефициентите на българските отбори.

Затова макар и с известни резерви ще си позволя да прогнозирам единица в полза на Левски – коефициентът, който Bet365 предлага, е 1.66. Успех.

Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0