Левски Лукойл – Шяуляй прогноза от Шампионската лига по баскетбол

18:00, 22 сеп. 2018
Играе в
Постепенно сезонът в баскетбола чука на вратата. Българският шампион Левски Лукойл днес играе реванш от баскетболната Шампионска лига. В 18:00 часа в „Универсиада“ е срещата с литовския Шяуляй. Ето каква е прогнозата на Стефан Ралчев относно двубоя.

Малко неочаквано, но напълно логично и заслужено Левски Лукойл победи в първия мач в Литва и то със сериозна разлика от 12 точки – 91:79. Защо неочаквано? Защото Константин Папазов все още сглобява тима в движение и на този етап от годината всеки е далеч от върховата си форма. А и знаем какво означава баскетболът за Литва…

Днес е реваншът. Победителят се класира за втория квалификационен кръг, където ще се изправи срещу победителя от двойката Карху (Финалндия) – Орадя (Румъния) (87:84 в първия мач). Има и трети квалификационен кръг, където чака френският гранд Нантер. Чак след него се влиза в групите на силния турнир.

Безсмислено е да ви съветвам да играете победа на Левски Лукойл. Просто защото коефициентите са наистина незначителни и невзрачни. Затова разгледах всички пазари на букмейкърите, които предлагат мача. Спрях се на общ брой точки за първото полувреме. Смятам, че ще има под 82,5 точки през първите 20 минути от мача. Мисля, че няма да се повтори сценарият от първия мач в Литва. Тогава игрището наистина бе превърнато в стрелбище – играчите на Тити Папазов нанизаха 6 тройки за 6 минути игра. А това не се повтаря всеки път. Домакините също имаха ден и само през първите 10 минути резултатът бе 29:23 – почти, колкото в други мачове на полувремето.

За реванша Папазов има на разположение стартова петица – на гардовете Божидар Аврамов и Патрик Рембърт. На позиция „3“ е Христо Захариев, а на високите постове са близнаците Калоян и Деян Иванови. От резервната скамейка се включват Ръсел Робинсън, Миливое Мийович и Асен Великов. Една идея малко по-ограничен състав има Папазов, тъй като Деян Карамфилов, Кръстан Кръстанов и Герасим Николов засега са далеч от ротацията. Но в хода на сезона със сигурност треньорът ще им даде шанс, тъй като с 9 играчи трудно ще издържи, ако продължи напред в евротурнирите.

Единичен: Спечелен
Шампионска лига, първи квалификационен кръг
18:00/22 сеп.
Левски - Шяуляй
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0