Левски Лукойл – Балкан: Прогноза и залог за втория финален мач от Стефан Ралчев

19:00, 23 май 2019
Играе в
Мач №2 от финалната серия в баскетболното ни първенство. Срещат се стари познайници и отлични отбори.

В първата среща Левски Лукойл победи с 94:88, като двубоят бе равностоен. Такъв, какъвто го очакваха всички баскетболни специалисти. И двата отбора са наистина много добри, имат сериозна ротация и треньорите Константин Папазов и Небоша Видич използват по 9 баскетболисти.

В първата среща и двата отбора стреляха сравнително добре от зоната за три точки, имаха над 50% успеваемост от зоната за две точки. И направиха високо резултатен двубой.

Сега обаче аз прогнозирам под 174,5 точки от Winbet. Защо така мисля?! Защото според мен Балкан ще позатегне защитата, но по-важното е, че Левски едва ли ще иска да допусне във втори пореден мач и то в собствената си зала 88 точки. Това са страшно много, ако искаш да спечелиш мач. И в първия двубой само добрата игра на Левски Лукойл им помогна, защото при 88 точки за противника, не е много сигурно, че ще успееш.

Ясно е, че и двамата треньори имат много силни баскетболисти, които искат да спечелят титлата. Много е трудно да прогнозирам изхода на двубоя, затова се спрях на брой точки. Като че ли си мисля, че домакините ще спечелят и втория двубой, но пък от друга страна Балкан не трябва да бъде отписван. Ако ботевградчани натиснат още малко газта и победят във втория мач, след това серията се мести в Ботевград и става непредвидима.

Единичен: Загубен
НБЛ, финал, мач №2
19:00/23 май
Левски Лукойл - Балкан Ботевград
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0