Левски – Лудогорец прогноза [ВИДЕО] на Борис Касабов

17:30, 10 мар. 2019
Играе в
Здравейте, мачът между Левски и Лудогорец, който се явява голямото дерби в българския футбол тази седмица, със сигурност няма да изясни окончателно нещата в битката за титлата, но ще сдаде някои сериозни насоки.
Единичен: Загубен
България, Първа лига
17:30/10 мар.
Левски - Лудогорец
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Евентуална победа на Лудогорец ще направи преднината на разградчани 8 точки, което вече ще изглежда доста трудно достижимо за сините, въпреки че Лудогорец има сериозни колебания от началото на сезона.

Евентуален успех на Левски ще съкрати разликата между двата отбора на 2 точки и колкото това да изглеждаше невероятно преди 2-3 седмици Левски ще се намеси в борбата за първото място.

Със сигурност много интересен ще бъде сблъсъкът между двамата треньори Георги Дерменджиев познава в детайли, както се казва и кътните зъби на своите бивши възпитаници, а да не забравяме, че допреди две години и половина бе начело на Левски. Само че той няма предимство в това отношение, тъй като от тогавашния отбор на Левски няма нито един футболист.

Лудогорец потърси ефект на новия треньор и три днип реди мача с Левски назначиха Стоев, именно да се избегнат гафовете с Тони Здравков.

Интересното е, че двата отбора в последно време правят доста често равни мачове, затова ми се струва, че прогнозата ми ще бъде насочен натам. Макар че този равен ще даде шанс на третия ЦСКА София евентуално да се доближи до първото място, може би ще устрои двата отбора на този етап.

Моята препоръка е да играете хикс за коефициент 3.25 (избран коефициент от Bet365).

Присъединете се към нашата група във Фейсбук, в която може да коментирате, дискутирате, задавате въпроси и участвате в различни игри и рубрики

Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0