Левски – Лудогорец: Прогноза от Ефбет лига на Стефан Ралчев

20:15, 03 окт. 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за Левски – Лудогорец от Ефбет лигата на България.
Единичен: Спечелен
Ефбет лига
20:15/3 окт.
Левски - Лудогорец
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Това бе дерби само допреди няколко години. В момента Левски е в позиция, в която няма как да се противопоставя на Лудогорец. По простата причина, че на Станимир Стоилов му трябва доста време, докато сработи някакъв състав. А и чисто като бройка сините не разполагат с много футболисти, да не говорим за качествени такива.

Все пак очаквам на Герена да има повечко фенове, ентусиазирани от завръщането на Мъри и домакините да успеят да отбележат поне един гол. За Лудогорец мачът е важен, тъй като вече спокойно можем да кажем, че отборът се намира в дупка. Загуби от Славия, след това падна и от Звезда в Лига Европа. Евентуална спънка на Герена няма да се приеме много добре от ръководството. Гол/гол за 2.05 в приложението на Efbet.

Начален бонус
[1059] 100% до 200 лв Бонус код за Нова сметка от efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Този букмейкър е с оценка близка до черния ни списък. Не е коректен и не го препоръчваме!
2639
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари