Левски – АЕК Ларнака: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Лига Европа на Борис Касабов

19:30, 01 авг. 2019
Играе в
Здравейте, Левски загуби тежко гостуването си на АЕК Ларнака в Лига Европа с 0:3 и това прави до голяма степен почти невъзможна задачата на сините да продължи нататък.
Единичен: Загубен
Лига Европа
19:30/1 авг.
Левски - АЕК Ларнака
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Разбира се, всеки ще каже, че футболът е такава игра, че всичко може да се случи, но действително да се очаква победа с 4 гола като силен състав, какъвто е кипърският, изглежда може би малко нелогично. Но какво пък, с късмет всичко става.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

Да не забравяме, че Левски е единственият български отбор, който е успявал да елиминира преднина от три гола на съперник, макар това да беше в далечната 1972 година.

Няма да се впускаме с разсъждения какво би могло да стане или ще стане, ако Левски вкара ранен гол. Но това, което мисля, че Левски може да направи, е да вземе победата.

Коефициентът в Бет365 вече е 1.83, затова аз ви съветвам по-рано да се възползвате от него, защото вчера и онзи ден стойностите бяха по-високи. И така очакваме, надяваме се за победа на Левски.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (30.07.2019/18:21 часа)

Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Компанията Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
2112
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари