Леся Цуренко – Аманда Анисимова прогноза от Аустрелиън Оупън на Анна Чекветадзе

05:15, 16 ян. 2019
Леся Цуренко се изправя срещу Аманда Анисимова в женската програма на Аустрелиън Оупън. Прогнозата отново е на бившата №5 в световната ранглиста Анна Чекветадзе, която е част от екипа на Букмейкър Рейтинги.

Очаква ни много интересен мач. Опитната Леся Цуренко срещу младата Аманда Анисимова. Американката наистина създава много приятно впечатление. Тя е само на 17 години, но вече е при най-добрите от миналата година. Прилича по стил много на Мария Шарапова. Безкомпромисна атака, опитва с плоски удари и да връща всяка топка, която е изпратена в полето й. Ако тя удря, както може, и най-добрите ще имат проблеми с нея. Но това не винаги е така.

Цуренко е като Каролине Возняцки – от лошо към по-лошо. Неотдавна обаче Леся започна да променя малко ударите си и резултатите не закъсняха. тя можеше да спечели турнира в Бризбън, но бе притисната от Каролина Плишкова във втория сет на финала и го загуби, а след това и мача. Но като цяло Цуренко изглежда на този етап в добра форма. 

Мисля, че този мач ще бъде продължителен. Смятам, че в мача ще има повече от 20,5 гейма. Аманда Анисимова е състезателка с добър потенциал, но Цуренко е фаворит.

Единичен: Загубен
Аустрелиън Оупън, жени
05:15/16 ян.
Леся Цуренко - Аманда Анисимова
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО ]100% до 250 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 250 лв. бонус за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0