Леонардо Майер – Роджър Федерер: Тенис прогноза и залог от Ролан Гарос на Стефан Ралчев

13:15, 02 юни 2019
Играе в
От време на време и аз опитвам късмета си в тенис прогнозите. Не съм експерт, какъвто е нашият BG Agassi, но пък смея да твърдя, че следя от почти две десетилетия играта и съм наясно какво се случва.
Единичен: Загубен
Ролан Гарос, четвърти кръг
13:15/2 юни
Леонардо Майер - Роджър Федерер
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Днес има четири мача от мъжката схема а един от тях противопоставя Леонардо Майер и Роджър Федерер. До момента Майер почти постига максимума от играта си. Отстрани последователно Иржи Весели, Диего Шварцман и Никола Маю, като в тези три мача загуби само два сета.

Федерер не загуби сет срещу Лоренцо Сонего на старта, след това същото повтори и срещу Оскар Оте и отново чиста победа срещу Каспър Рууд.

Много интересен мач предстои срещу Майер и Федерер. Ясно е, че букмейкърите дават категорично предимство на Роджър и няма как да е по друг начин. Швейцарецът наистина се намира в добра форма.

Моята прогноза тук е над 31,5 гейма от Winbet за коефициент 1.83.

Смятам, че Леонардо Майер има малко по-добър шанс да вземе повече геймове срещу Федерер от досегашните противници на швейцареца.

Ето, в последния двубой срещу Каспър Рууд в срещата на Федерер имаше 29 гейма, а си мисля, че Майер, който обича да играе на клей, би се противопоставил далеч по-добре. И няма да е изненада, ако Федерер загуби дори първи сет от началото на турнира.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0