Лестър – Наполи: Прогноза от Лига Европа на Стефан Ралчев

22:00, 16 сеп. 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за мача Лестър – Наполи от Лига Европа.Супер интересен мач, който противопоставя два отбора, които са почти на ниво Шампионска лига. Смятам, че на този етап отборите са равностойни, като за мен Наполи има лек превес заради моментната форма, която показва. Само преди няколко дни тимът воден от Лучано Спалети удари Ювентус. Не че това е чак толкова грандиозна изненада с оглед играта на Старата госпожа, но все пак не бива да бъде подминавана с лека ръка. Моята прогноза за двубоя е Х на полувремето. Мисля си, че дори този резултат много приляга и за краен, но нека стартираме с пазар само за първите 45 минути.
Единичен: Загубен
Лига Европа
22:00/16 сеп.
Лестър Сити - Наполи
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Супер интересен мач, който противопоставя два отбора, които са почти на ниво Шампионска лига. Смятам, че на този етап отборите са равностойни, като за мен Наполи има лек превес заради моментната форма, която показва. Само преди няколко дни тимът воден от Лучано Спалети удари Ювентус. Не че това е чак толкова грандиозна изненада с оглед играта на Старата госпожа, но все пак не бива да бъде подминавана с лека ръка.

Направете регистрация в системата на Bwin

Моята прогноза за двубоя е Х на полувремето – 2.15 в буин. Мисля си, че дори този резултат много приляга и за краен, но нека стартираме с пазар само за първите 45 минути.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Букмейкърът bwin предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация!
1389 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари