Лестър – Манчестър Сити прогноза от Висшата лига на Ники Александров

17:00, 26 дек. 2018
Играе в
Шампионите излизат в този мач след съкрушаващата домакинска загуба от Палас преди няколко дни. Това означава, че всеки футболен фен ще прикове вниманието си на Боксинг дей и към този двубой – той е в сряда от 17.00 ч.

Това, че Сити загуби, вече е ясно, дълго и все още се коментира. Загуби последните си два от три мача. Да, ама в същото време именно пък Лестър сътвори другата грамадна сензация на миналия уикенд, побеждавайки като гост Челси с 1:0. Така че този мач, който на пръв поглед се очертаваше като твърде рутинен, изведнъж придоби съвсем друг смисъл и характер.

Не успях да проследя какви бяха разместванията в коефициентите преди и след изиграването на съботните мачове, но едно е сигурно – гражданите вече са притиснати изключително до стената. Ливърпул някак си продължава без грешка, взе и да трупа аванс, а сгъстеният празничен цикъл може да донесе доста сериозна насока в негова полза.

При все това мисля да поема изключителен, гигантски, хипер-риск с НЕпрогнозирането на победа за Манчестър Сити. Разчитайки най-вече, че Гуардиола е имал изключително малко кризисни ситуации в своята кариера и все още не се е научил как да се държи в тях. Гледайки последните минути срещу Кристъл Палас, наистина бях готов да се обзаложа на всичко на този свят, че поне равенството ще бъде достигнато. Не и не – лондончани сравнително безболезнено успяха да си задържат победата.

Предлагам двоен шанс в полза на домакините от Лестър, моля, не забравяйте тяхната инерция и настроение от това да победиш на собствения му стадион един от големите. Този знак 1Х е оценен с коефициент 3,20 и е предназначен изключително за смели играчи! Като може да се надяваме и да вярваме, че и тези на Лестър са такива!

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (23.12.2018/18:23 часа)

Единичен: Спечелен
Англия, Висша лига, 19 кръг
17:00/26 дек.
Лестър - Манчестър Сити
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0