Лестър – Евертън: Прогноза от Висшата лига на Стефан Ралчев

16:00, 08 май 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за мача от английската Висша лига Лестър – Евертън.
Единичен: Загубен
Висша лига
16:00/8 май
Лестър Сити - Евертън
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 0%
Не печели 100%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Може би един от най-важните мачове за Евертън, който вече се озова в зоната на изпадащите. За Лестър двубоят е без никакво значение, той се спаси отдавна, намирайки се почти в средата на таблицата.

Добрата новина за Евертън, ако въобще има такава при надвисналата опасност от изпадане, е, че отборът е с мач по-малко от Лийдс и Бърнли и ако го спечели, ще бъде пред тях.

Би Уин регистрацията

Обаче, гледайки Бърнли как нареди три поредни победи и един равен, много ме съмнява, че Евертън изведнъж ще се преобрази, но знае ли човек…

Така или иначе за този двубой ви предлагам да потърсим Х. Евертън трябва да вземе точка, макар че може да се окаже недостатъчна. За победа според мен карамелите нямат особени сили и потенциал

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2504 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари