Лийдс – Хъл Сити прогноза от Чемпиъншип на Ники Александров

17:00, 29 дек. 2018
Играе в
С пълното съзнание за липсата на каквато и да е логика понякога в двубоите от тази лига, посягам към един от интересните мачове в последния кръг за годината – Лийдс и Хъл Сити се изправят един срещу друг в събота от 17.00 ч.

Неслучайно домакините от Лийдс са окупирали върха в класирането. Серията от седем поредни победи даде ефект и другият претендент за първото място – Норич, бе задминат в последните кръгове. В този случай някой би попитал: добре де, какво точно търсим в този мач, освен рутинна победа за Лийдс?

И може би бил прав в голяма степен, ако не включим два фактора, които може би донякъде провокират търсенето на друга опция. Първият е тривиален – подобни серии са рядкост в съвременния футбол, а още повече в специфично първенство като Чемпиъншип, известно най-вече със славата си на място, където всеки би могъл да победи всеки. И далеч няма да се изненадам, ако Лийдс вземе, че не успее да победи в съботния следобед.

Но не това търсим. Вторият фактор е, че срещу безспорния фаворит излиза един от двата други тима, които в момента имат сравнително приличната серия от три поредни победи. Другият е КПР, а Хъл взе девет точки за няколко дни и вече се чувства далеч по-спокоен, почти в средата на таблицата, а не на дъното, където бе малко преди началото на празничния цикъл.

Мисля, че поради това победата на Лийдс не е съвсем сигурна, но хайде да заложим на варианта – няма да е толкова лесна. И най-малкото гостите от Хъл биха вкарали поне един гол. Дали ще им е достатъчен за нещо, може само да гадаем. Двата отбора да отбележат гол е с коефициент 1,83, съвсем малко повече от редовия оувър, като все пак залагаме именно на този вариант с размяната на голове.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (27.12.2018/14:42 часа)

Единичен: Загубен
Англия, Чемпиъншип, 25 кръг
17:00/29 дек.
Лийдс - Хъл Сити
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0