Ле Кане жени – Вандувър жени прогноза на IceTip

21:00, 30 ное. 2018
Играе в
Фаворитът за титлата при жените Ле Кане приема отбора воден от Радослав Арсов Вандувър от Нанси в късен петъчен мач от Про А.

Звездният Ле Кане има огромни амбиции да установи трайна хегемония във Франция след като в него се вля отбора на Волеро Цюрих с огромния си финансов ресурс. Волеро е марка в Европа вече дълги години и в отбора състезаващ се вече под името Волеро Ле Кане се съзтезават играчи като нашите националки Гергана Димитрова и Мирослава Тодорова.

Нанси е на другия полюс след като миналия сезон треньора Арсов с помощта на друга наша национална състезателка Русена Сланчева постигнаха целта на клуба а именно запазване на мястото в лигата. Тази година Нанси привлече множество нови състезателки и изглеждат доста добре.

Въпреки че не са декларирали гръмки цели, а по-скоро клубът цели да надгради над постигнатото миналата година, Вандувър вече изненада силни отбори като Нант и Сан Рафаел.  И двете победи обаче дойдоха у дома, като проблема за сега са гостуванията където резултати липсват.

Коефициентите са актуални към моемента на обработка и публикуване на материала (30.11.18 14:00)

Единичен: Спечелен
Лига А жени
21:00/30 ное.
Ле Кане жени - Вандувър жени
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0