Лацио – Аталанта: Прогноза на Даниел Илиев

16:00, 19 окт. 2019

Аталанта блести от началото на сезона и резонно заема 3-то място в класирането на Калчото, отчитайки само едно поражение. В четирите си гостувания до момента са безгрешни, побеждавайки макар и непретенциозни отбори-Сасуоло, СПАЛ, Дженоа и разбира се – Рома.

Победата над римляните най-добре материализира възхода на Аталанта. Бергамаските не само побеждават, но и го правят резултатно. Две от четирите гостувания са с резултатност над 4,5 гола. В този мач им се противопоставя опитен тим,който знае как да спира възходите на другите отбори.

Лацио са без загубен мач у дома, като спечели два и оформи реми с местния съперник Рома. Определено отборът се чувства по-добре у дома-във визитите Лацио има само 1 победа от 4 срещи. Избягването на загуба в предстоящия мач срещу Аталанта ще е задължително условие,в противен случай отдалечаването от челните места ще е неизбежно.

Наблягам и на головете в прогнозата си,подчертавайки факта, че само в 2 от мачовете на Лацио до момента в кампанията са с над 3,5 гола. Ето каква е и тенденцията в крайните изходи в срещите на Лацио – в последните 24 срещи у дома головата разлика в крайния изход в 7 от тях е 0 т.е равен, а в 6 срещи е 1 гол, което в проценти е около 54% от домакинствата.

Единичен: Загубен
16:00/19 окт.
Лацио-Аталанта
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0