Ласло Джере – Аляш Бадене тенис прогноза

22:00, 23 февр. 2019
Играе в
Ласло Джере срещу Аляш Бедене. В директните сблъсъци словакът води с 3:0 победи. Последната беше на твърди кортове през миналата година.

Сега обаче Джере има отлични шансове за реванш. Той няма загубен сет в турнира и с всеки следващ мач играе все по-добре.

Основната причина да подкрепя сърбина сега е физическото състояние на Бедене. Той на няколко пъти взе медицински таймаут срещу Делиен. Да не говорим, че боливиецът, макар също на ръба на физическите си възможности, имаше няколко шанса да поведе с пробив в решителния трети сет, но не му стигнаха както силите, така и опита.

В края на тази среща и двамата просто чакаха съперникът да сбърка и нямаха много сили за атаки. Джере и Бедене в момента са изключително равностойни като ниво на тениса, но с оглед на по-голямата свежест на сърбина вярвам, че той ще спечели. Прогнозата ми е победа за Джере с избран от мен коефициент от Palms Bet.

Единичен: Спечелен
АТП, Турнир в Рио де Жанейро
22:00/23 февр.
Ласло Джере - Аляш Бадене
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
Exclusive
100% до 220 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 220 лв. бонус (Палмс Бет е партньор на БР и бонусът е 220 вместо нормалните 200 лв.) за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0