Козенца – Асколи: Прогноза от Серия Б на Андрей Гошев

16:00, 02 апр. 2021

Осем кръга преди края на редовния сезон на италианската Серия Б, пет отбора са замесени в битката за оцеляване във второто ниво на Италия. Два от тези отбори се изправят един срещу друг в петък, 02.04.2021, в 16:00. На стадион „Сан Вито“ в Козенца местният отбор посреща отбора на Асколи.
Разликата между двата отбора е само точка, като домакините заемат 16-то място, което ги отвежда към плейоф за оставане в Серия Б, докато Асколи са на временното 18-то място, което води до директно изпадане. Изоставането от спасителния бряг не е голямо, затова всяка точка ще е от огромно значение и за двата отбора.
Трудно е да се определи крайния победител в подобна среща, затова ще се насоча към голове. Предвид необходимостта от точки и за двата отбора, очаквам по-атакуващ футбол от тях и да видим гол и в двете врати. В последните два домакински двубоя на Козенца, гол имаше и в двете врати, а Асколи отбеляза три гола в последната си визита. Първата ми прогноза е двата отбора да отбележат гол за коефициент 2.10 в efbet.
Прави впечатление, че Козенца започват силно последните няколко мача, като отбелязват гол още през първото полувреме. Затова втората ми прогноза е Козенца да отбележи през първо полувреме за коефициент 2.40 в efbet.
Третата ми прогноза е доста по-рискова и е свързана с голмайстор по всяко време. Нападателят на Козенца, Етор Лиоци ( Ettore Gliozzi ), отбеляза в последните два мача на отбора си, затова залагам на добрата му форма и да отбележи в предстоящия сблъсък. Голмайстор по всяко време: Етор Лиоци, Козенца, за коефициент 3.25 в efbet.

Единичен: Спечелен
16:00/2 апр.
Козенца - Асколи
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари