Корну Шовен – Рудолф Мьолекер: Тенис прогноза и коефициенти

12:00, 12 юни 2019
Играе в
Тъй като мачовете в АТП тура днес са доста оспорвани и непредвидими и си заслужават да се играят само на живо, затова ви предлагам един интригуващ двубой от чаланджъра в Лион.
Единичен: Загубен
Чаланджър, Лион
12:00/12 юни
Корну Шовен - Рудолф Мьолекер
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Въпреки че сезонът на трева започна, мнозина с огромно облекчение приветстват продължаващите турнири на клей, какъвто е този в Лион.

Местният талант Антоан Корну Шовен ще играе срещу изявения фаворит Рудолф Мьолекер, който миналата седмица загуби финала в Познан от ветерана Томи Робредо. Французинът победи в първия кръг Адам Павлашек и сега отново ще се опита да използва домакинското си предимство. Мьолекер изненадващо не участва в квалификациите в Щутгарт (трева), а се очаква другата седмциа да игра с WC в Хале. Но как ще се справи успешно, ако не проведе никаква подготовка на тази специфична настилка?

Предполагам, че или ще пренебрегне целия сезон на трева, или в случая ще маркира присъствие в Лион и след ранна загуба ще насочи вниманието си към предстоящите тревни предизвикателства.

Очаквам да е второто, а срещу достатъчно мотивиран съперник разликата в класите бързо може да бъде заличена и успехът да остане за по-ниско ранкирания играч. Аз избирам да заложа директно за победа на французина, но вие може да се подсигурите със залог да спечели сет.

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0