Колонка със срещи от Лига Европа и Евролига (Баскетбол) на Иван Иванов

22:00, 28 ное. 2019

Днешният ден има изобилие от срещи, от които съм избрал три футболни и една баскетболна.

Първата среща е между АЗ Алкмар и Партизан. Холандския отбор се намира в много добра форма и в момента е на второ място в шампионата за това очаквам да няма проблеми срещу сръбския отбор в допълнение към победата на домакините съм прибавил и над 1.5 гола. Отбора от западната ни съседка има само теоретични шансове да продължи в този турнир и за това предполагам, че ще се концентрира в местното първенство където доста изостава.

Вторият мач между Астана и Манчестър предполагам, че ще бъде от „приятелско“ естество. Очаквам отбора на „червените дяволи“ да бъде с доста резерви и поне 4-5 титуляри въобще да не пътуват до Казахстан. Не очаквам да има повече от един гол, но все пак предлагам Гол линия под 3.0.

Третата среща е между Севиля и Карабах. Севиля тоталният доминант в групата, а и добре се движат в първенството. Една нотка съмнение има в мен испанския отбор да не подцени мача, защото отдавна са се класирали в следващият кръг а останалите три отбора имат почти еднакви шансове да заемат второто място, и ще се борят до последно за него.

Четвъртата среща е баскетбол, доверих се на анализатори (Тити Папазов и Стефан Ралчев) и статистика. А тя като цяло сочи, че Фенербахче е в топ 5 на най-скъпите отбори в Европа, а Химки са много слаб гост.

Множествен: Загубен
19:55/28 ное.
АЗ Алкмар - Партизан Белград
17:50/28 ное.
Астана - Манчестър Юнайтед
22:00/28 ное.
Севиля - Карабах
19:45/28 ное.
Фенербахче - Химки Москва
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0