Колби Ковингтън – Тайрън Уудли: ММА Прогноза на Николай Валуев

04:40, 20 сеп. 2020
Колби Ковингтън и Тайрън Руудли ще се изправят един срещу друг на галавечер на UFC 253.
Единичен: Загубен
ММА, UFC 253
04:40/20 сеп.
Колби Ковингтън - Тайрън Руудли
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Когато говорим за Колби, той е фаворит в двубоя. Той се бие много добре, по-млад е от противника си с цели 6 години. Уудли може да му създаде проблеми единствено на земята, но и не го подценявайте, когато става въпрос за боя в стойка. Според мен битката ще премине с поделено надмощие и на двамата бойци.

Уудли записа две поредни загуби и се представи много лошо през 2019 година – има общо в кариерата си 19 победи, 5 загуби и 1 равна среща. При него спадът може да се дължи и да годините му – вече е на 38. Той обаче е от онзи вид бойци – нокаутьори, от 19-те си победи в октагона, 7 е записал с нокаут. Колби обаче едва ли ще му позволи подобно развитие на двубоя.

Безспорно това е интересна битка, която си заслужава. Вероятността тя да завърши с успех по точки на Колби Ковингтън е изключително голяма. Струва ми се, че във всеки рунд ще се стигне до битка на земята, където Ковингтън ще окаже натиск.

32-годишния Ковингтън е бивш временен шампион. В края на миналата година Колби беше в серия от 7 поредни победи. Той се раздели с тази серия, след като Камару Усман го победи с нокаут в 5-тия рунд.

Начален бонус
[1059] 100% до 200 лв Бонус код за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0