Кевин Андерсон – Андрей Рублев: Прогноза за геймове на Анна Чакветадзе

12:00, 03 окт. 2020
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Тя е бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт.
Единичен: Загубен
Ролан Гарос
12:00/3 окт.
Кевин Андерсон - Андрей Рублев:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

В следващия кръг на Ролан Гарос руснакът Андрей Рублeв ще играе срещу Кевин Андерсoн. Много хора смятат, че Андерсoн изобщо не знае как да играе на клей, но въпреки това има добър сервис в арсенала си. Играе подобен стил с този на Сам Куери и ако помните, Куери имаше шансове в мача с Рублев. Вярно, тогава Андрей не игра по оптимален начин, но сега подобрява тениса си. Рублев изглежда добре този сезон.

Най-добри букмейкъри

И все пак, връщайки се към Кевин Андерсон, клеят може би не му е любимата настика – той не се движи толкова бързо, колкото на твърда настилка или трева, но нека не забравяме, че той сервира добре, действа агресивно и мощно.

Не е напълно ясно какво можем да очакваме от срещата. Не е известно на кой корт ще бъдат поставени, но едва ли ще е на такъв с покрив. Това означава, че кортът ще бъде тежък. Рублев също не обича да играе на такива кортове – няма да е лесно за него.

Предполагам, че двамата тенесисите ще се задържат доста време на корта – прогнозирам общо над 34.5 гейма в мача на ставка от 1.83 в bet365.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0