Казахстан – Шотландия прогноза за европейска квалификация на Ники Александров

17:00, 21 мар. 2019
Играе в
Това реално е първият изобщо откриващ мач цялата кампания по пътя към Евро 2020. Мачът стартира в четвъртък от 17.00 часа.

Домакините от Казахстан възлагаха огромни надежди на предишния си наставник – българина Станимир Стоилов в групата си в дебютното издание на Лицата на нациите. Не се получи, а кредитът на доверие към Стоилов бързо угасна и той бе освободен след твърде кратък престой начело на отбора.

След него казахите заложиха на още по-утвърдено име – чешкия специалист Михал Билек, който ще иска да повдигне нивото на тима. Групата обаче е много трудна – там е един от най-добрите отбори в света Белгия, както и Русия. А също така и Шотландия, с която Казахстан открива кампанията чрез това домакинство.

Нищо чудно воденият от Билек тим да успее да открадне нещо от шотландците – за тях няма как да не е фактор невероятното пътуване, което им предстои. Нищо чудно да е рекордно в историята им. От Острова – до Централна Азия. Едва ли ще имат и подкрепата на иначе верните фенове, които следват отбора из цяла Европа. Така че нещичко може да очакваме от страна на Казахстан.

Предлагам залог двата отбора да отбележат гол – да, коефициентът за това е 2,20. Рискът тук се крие, че въпросното открадване на нещичко може да означава и нулево равенство, но мисля, че гостите ще се стремят да тръгнат с победа, за да не изостанат още в началото от битката с двата фаворита.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от бонусите, които предлагат букмейкърите

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (19.03.2019/10:46 часа)

Единичен: Загубен
Европейска квалификация
17:00/21 мар.
Казахстан - Шотландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0