Казахстан – Шотландия прогноза за европейска квалификация на Олег Жуков

16:00, 21 мар. 2019
Професионалният експерт от екипа на Букмейкър Рейтинги Олег Жуков прогнозира първата европейска квалификация. В 16:00 часа в четвъртък Казахстан приема Шотландия.

В този първи мач, който ще се играе в Астана, предлагам залог за повече от 3,5 жълти картона в двубоя с коефициент от Bet365

По традиция анализът на този мой избор започва с рефера на срещата. Това е сърбинът Сърджан Йованович. Той е млад (на 32 години), но строг. В последните четири сезона реферът има 16 официални мача, в които показа 74 жълти картона – или средно по 4,6 жълти картона на мач.

В 9 поредни двубоя Сърджан Йованович е показал минимум по 4 жълти картона. В последния си мач от Лигата на нациите между България и Кипър сръбският съдия даде 5 жълти картона.

Нека видим как двата отбора започнаха последните квалификации – тези за Световното първенство през 2018 година. Казахите играха с Полша у дома и срещу Черна гора като гост. И в двата мача бе премината границата от 3,5 картона в мача. Любопитното е, че Шотландия игра 4 двубоя в Лига на нациите, като и в четирите имаше над 3,5 картона.

Единичен: Загубен
Европейска квалификация
16:00/21 мар.
Казахстан - Шотландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0