Казахстан – Андора прогноза от Лига на нациите на Ники Александров

17:00, 16 окт. 2018
Играе в
На пръв поглед мач, на когото не бихте обърнали внимание, тъй като попада в категорията „двубои между малките“. Но има една особеност, свързана с българския наставник на домакините Станимир Стоилов. Която ни кара да пробваме тази среща с която започва програмата от последния ден мачове от Лигата на нациите в този цикъл – вторник от 17.00 ч.

Назначаването на Стоилов начело на Казахстан породи свръх големи очаквания в централно-азиатската страна. Няколко години на нарастващи успехи начело на Астана неизбежно доведоха до това назначение. Амбициите в новия турнир под егидата на УЕФА бяха твърде високи, мнозина говореха за спечелване на първото място в групата. Нещата обаче потръгнаха зле за казахите. Домакинска загуба от Грузия с 0:2 и твърде разочароващо равенство 1:1 срещу скромния дори за това ниво на турнира Андора.

Началото на новия цикъл също не бе докрай позитивно – нов хикс като гост на Латвия в съботния следобед и пак 1:1. Рано е да се говори за разклатено доверие в способностите на Станимир Стоилов да изведе Казахстан до по-горни футболни висоти, но предстоящото домакинство срещу Андора е нещо като „последен шанс“ поне на този етап, да се покажат някакви мускули. Неуспех у дома би бил поставил новия треньор в доста конфузна ситуация, още в началото на неговия договор.

Поради тази причина Казахстан ще търси задължителна победа без каквито и да е изчаквателни тактики. Това позволява да пробваме успех още през първото полувреме и съответно краен – ПП/КР, чиито коефициент варира около 1.80 при повечето букмейкъри.

Ситуацията принуждава Казахстан да опита атакуващ футбол от самото начало на двубоя. Евентуална победа, би поставила отбора на втора позиция – вярно след доста откъсналата се Грузия, но вече на по-престижна позиция и аванс пред останалите два тима.

Единичен: Спечелен
Лига на нациите, дивизия "D"
17:00/16 окт.
Казахстан - Андора
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0