Каролин Вознячки – Елина Свитолина прогноза на Анна Чекветадзе

14:30, 25 окт. 2018
Каролин Вознячки и Елина Свитолина се изправят помежду си в пореден мач от финалния за жените турнир в Сингапур. Ето каква е прогнозата на бившата №5 в световната ранглиста Анна Чекветадзе, която в момента е коментатор в Евроспорт и специалист в екипа на Букмейкър Рейтинги.

Приятели, надявам се да наблюдавате женския финален турнир в Сингапур. Естествено, надявам се всички фенове на женския тенис да го правят с наслада. Двете момичета, за които ще говорим сега, все още имат шанс да стигнат до полуфиналите – Каролин Вознячки и Елина Свитолина.

Честно казано, много ми харесва играта на Свитолина до момента в турнира. Но датчанката ще направи всичко възможно, за да издърпа одеялото към себе си и да спечели този мач. Не подценявайте Вознячки, а пък имайте едно на ум със Свитолина, която напълно може да се отпусне след два поредни спечелени мача.

Не очаквам красив тенис. Най-вероятно ще има много жестока борба за всяка топка. Свитолина ще бъде важно да играе добре в атака. Дали ще се справи или не, ще разберем този следобед. Но моята прогноза е, че в двубоя ще има над 21,5 гейма. 

Успех и на двете момичета, а вие следете турнира, от тук нататък ще става все по-интересно.

Единичен: Спечелен
Финален мастърс в Сингапур
14:30/25 окт.
Каролин Вознячки - Елина Свитолина
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[1059] 100% до 200 лв Бонус код за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0