Карла Суарес Наваро – Мария Шарапова прогноза от US Open на Анна Чекветадзе

02:00, 04 сеп. 2018
Ето че навлизаме във втората седмица на US Open, а това несъмнено е успех за всички, стигнали до тази фаза. Някои обаче се целят доста по-далеч от обикновено участие. В четвърти кръг една срещу друга се изправят испанката Карла Суарес Наваро и рускинята Мария Шарапова. Срещата е в 02:00 часа тази нощ (срещу 4 септември). А ето и експертната оценка на бившата №5 в световната тенис асоциация Анна Чекветадзе, която е част от екипа на Букмейкър Рейтинги.

Струва ми се, че Маша Шарапова трябва да бъде изключително доволна, че в четвърти кръг няма да се изправи срещу Каролин Гарсия, а ще премери сили срещу Карла Суарес Наваро. Испанката едва преодоля французойката, но следващият тест – срещу Шарапова, е доста труден за нея. Както от гледна точка на психология, така и от гледна точка на самата игра.

Испанката се движи чудесно по корта, има отлична игра с една ръка, но все още е трудно да предположа, че ще успее да победи Шарапова.

За готовността на Мария е трудно да дам обяснение поне на този етап. Като че ли имаше определени трудности в първите два кръга. На старта игра с ветеранката Пати Шнидер (39 години) и я преодоля в два сета, но втория бе с тайбрек. Същото се случи и срещу румънката Сораня Кърстя, която бе отстранена в два сета, втория с тайбрек. Чак след това дойде успеха в два лесни сета срещу Остапенко (6:3, 6:2). Да, срещу Остапенко – Шарапова изглеждаше доста по-добре, но ми е рано да кажа нещо убедително.

Все пак прогнозата ми е, че Мария ще спечели в два сета…

Единичен: Загубен
US Open, 4 кръг, 2018 година
02:00/4 сеп.
Карла Суарес Наваро - Мария Шарапова
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0