Йордания – Сирия прогноза от Купата на Азия на Ники Александров

15:30, 10 ян. 2019

Много трудно е да прогнозираме краен изход в този мач. И двата тима си имат своите шансове. С много, много малко сирийците са посочени като фаворит, но всичко би могло да се размие в процеса на самия мач. Лошата новина и за двата тима е присъствието в групата на актуалния азиатски шампион Австралия. Това съвсем логично означава, че загуба тук, може да прекрати шансовете им за продължаване напред в турнира, въпреки че регламентът дава шанс и на някои от класиралите се на трето място в групите.

Тук ще падат масово залози за ъндър – коефициентът за него и изключително нисък. Винаги в подобни случаи се изкушавам да тръгна срещу предварителните нагласи. Пък и двубой между тези два тима с повече от 2,5 гола няма да е някаква световна футболна сензация. Съвсем допустимо е, макар да се знае, че ще властва затворената и сигурна игра.

Коефициентът за оувър е 3,20. Кажете, къде на друго място може да намерите подобен оувър? Давайте смело, още повече, че и Йордания и Сирия трябва да търсят попадение, поне в началото на мача, където е напълно възможно да станем свидетели и на размяна на бързи голове. А това ще бъде повече от прекрасно за нашия залог.

Единичен: Загубен
Купа на Азия, групова фаза
15:30/10 ян.
Йордания - Сирия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0